Hur gott som helst!


Kyckling i ädelostsås med fullkornsspagetti!

Med denna bild säger jag godnatt, för jag är hur trött som helst!

Tiden räckte inte till

Puuuuuh!

Nu sitter jag äntligen i soffan och gör ingenting! Skönt! Igår hade jag migrän större delen av dagen, extrem sådan. Sen på kvällen var det bara att sätta sig och hålla på med naturkunskapen. Det har varit rätt mycket att göra där nu första veckan faktiskt. Mycket som skulle läsas igenom och sen enormt många filmer att se. Några varade ju en timme var.. Så det tar lite tid. 
Så idag var det veckoprov på allt. Hårt. Men jag hade bara 1 fel så suck on that, Wihoo!
Sen annars har jag dammat, dammsugit, skurat, ja allt det vanliga på fredagar. Sen iväg och bada med lillan och efter det inom Maxi, hem och sortera tvätt, duscha och nuuuuu soffan framför Disney Channel:P
Så glamouröst liv lever jag:P det blir även lite matte på det ikväll när tösen lagt sig.
Och mat idag blir kyckling i ädelostsås! Aldrig testat, hoppas det blir gott!
Kaffe & naturvetenskapsfilm imorse.


Morgon

Så trött..
Varför vaknar damen tidigare och tidigare? Jag som redan har börjat sova dåligt, dels för en urjobbig nästäppa och dels för att jag måste upp och kissa iallafall 2 gånger. Jag vill sova! I helgen ska Tobias få gå upp en dag själv med henne så jag får sova ut en dag iallafall:P
Annars så har vi hunnit käka frukost o så.. Eloise håller på att vandra runt soffbordet och kikar på Disney Channel. Undrar vem som tycker det är roligast..?


Jag drömmer så konstiga drömmar nu med.. Inatt så drömde jag något så hemskt! Jag hade ont i magen så det kom hit en barnmorska med en bärbar ultraljudsapparat och skulle kolla att bebisen var okej. Min syster var också här för hon skulle kolla om hon o Sebbe lyckats bli gravida... Med kattungar!!? Och ja, 6 st kattungar väntade hon:P och sen kollade hon mig, men vår bebis var borta från magen. Det var helt tomt!
Ja, jag var ju rätt glad när jag vaknade sen och insåg att det inte var sant;)

Nä men annars då? Matte idag. Snökaos ute så jag får borsta av bilen innan. Tobias fick ställa den ute vid vägen igår eftersom vi har en backe upp som garageuppfart, och jag kommer inte hinna skotta innan. Jag sa att jag kunde försöka hinna, men jag fick inte för Tobias:P aja, han är rädd om mig o bebben:P
Om man skulle gå och göra något av dagen?

Nerkyld!

Uuuuj, vad frusen jag är! Hela vinterhalvåret fryser jag! Vår! Nu!
Jag och Lina var och simmade nu ikväll, 50 längder, gött:) men ut kom vi till en igensnöad bil, så fick stå och borsta rutorna... Just den dagen jag valt att inte ta med mig vantar! Suck på det liksom..
Och nu har jag försökt jobba lite med skolan.. Det tråkiga nu i början är alla långa filmklipp man ska se på. Måste läsa lite i boken med, helst innan jag går och lägger mig:( jag som är så trött. Matte imorgon med, så jag tänkte hinna med iallafall en sida till innan jag drar till lektionen imorgon.
Så.. Jag får sätta fart nu tror jag..


Pluggodis!
Bli inte lurade och tro att jag är duktig.. Jag klämde i mig ett halvt choklad för en halvtimme sedan, suck;)

Hur ska man kunna hålla sig???

Alltså, det ska bli jättespännande att få veta könet vid förlossningen!

Men sådana här små saker gör det verkligen svårt att hålla sig... :
 
Hoppas det finns lika fina kläder i juli;) Man blir allt sugen!
 
2 veckor tills ultraljudet nu. Jag SKA inte fråga om kön, jag SKAAAA inte :P
 
 
 
 

Redo?

Idag så påbörjar jag Naturkunskap 2. Jag är rätt peppad! Får väl dock vänta med att sätta igång när Tobias kommer hem från jobbet. Så att det blir full fokus på det och inte Eloise;) jag läser Nk:n på en kvarts fart, 15 veckor. Det finns ju på heltid och halvtid med. Men eftersom jag har matten med så vill jag hellre ha gott om tid på mig så att jag vet att jag hinner med allt. Skola, barn och allt detdär;)

Och appropå Eloise-fis.. Hon har börjat sova väldigt dåligt om dagarna. Innan sov hon 2ggr om dagen, ca en timme åt gången minst.. Senaste veckan har hon sovit en gång om dagen MAX en halvtimme! Oftast bara en kvart.. Vi försökte ta bort en sovning och bara låta henne sova efter lunch, men nej.. Det tar lite på en! Kan det vara tänder? Hon har två stora kindtänder på g och bajsar som en jag vet inte vad.. Hon har börjat vakna tidigare på morgonen med.. Man är rätt slut nu:P
Men vi hoppas att det är en övergående fas.. Annars anställer jag en nanny;)

Min söndag



Tjaa, roligare kan man ju ha det:P

Follt opp

Hej! 
Vi har typ precis kommit hem efter en heldag hos mamma och pappa där vi blev bortskämda med god mat.
Medans mamma gjorde efterrätt så gick jag, Tobias, pappa och Eloise ut i snön och Eloise fick åka i din pulka:) hon fick åka ner för en pyttebacke och oj så kul det var:)
Vi gick en liten runda med henne i pulkan men sjukt kallt var det! Eloise var påpälsad iallafall som en liten eskimå.
Eloise & moffar:)

Ja, som sagt så har vi precis kommit hem. Eloise slocknade direkt efter lite vällingmys i soffan, så nu sitter vi här och gör inget.. Ska komma på en film som vi kan se, men fantasin är lite sämre..
Aja, vi får la se vart vi hamnar:)

Fredagsstäääääääd

Fredag, härliga fredag:)
Jag har precis dammat, dammsugit och skurat hela huset! Tobias tog toaletterna imorse så nu är hör alldeles rent. Härligt! Älskar detta moment på fredagar när allt är färdigstädat och det är så rent. Imorgon är det kaos igen;) iallafall med lilla fisens leksaker:P
Tobias och Eloise är uppe hos svärmor så jag fick städa ifred. Det är rätt skönt faktiskt! Och nu ska jag också alldeles strax bege mig upp dit. Vi blir bjudna på tacos ikväll, bortskämda som vi är. Skönt att slippa laga mat!

Jag har däremot precis ätit lite rester från i onsdags, hungrig och gravid som man är;) bulgur med kryddkorv och grönsaker tillsammans med chiliyoghurt!  Det var riktigt gott! Jag ska komma ihåg att slänga in receptet när jag sitter vid datorn. Är på mobilen nu, så det är alldeles för jobbigt att skriva;)
Jamen, mums!

Med dessa ord så måste jag nog bege mig nu. Men vi hörs, syns, pratas vid och allt detdär!
Kram!


Vår förmiddag

Torsdag!

Mjölkskägg.


Lek med klossar.


Frukost med hemmagjord müsli. Godast!


Växjö

Lillördag! Eller nått..

Vi har haft en heldag i Växjö med gamla frisörgänget :) väldigt trevligt! Det är ju inte ofta vi (nästan) alla ses. Vi var hemma hos Bella först på lite förmiddagsfika. Hon hade gjort sockerkaka, duktig som hon är! Sen åkte vi vidare till Grand där vi bland annat lunchade of course. På Graffiti, love it!


Sen så gick vi mest och strosade, småpratade och handlade litegrann. Jag köpte ett par megasköna, megafina leopardbyxor till lilla E;


Sen så hade jag ett erbjudande att gå en gratis body från Kappahl för nyfödda. Så jag plockade på mig en, och även en liten liten jumpsuit som jag tror blir rätt lagom i sommar till den nya bebisen när vi vistas ute. Sen ska vi nog bara köpa någon body till, ett par byxor o lite sånt.. Vi tänker att vi väntar med att köpa kläder eftersom vi inte ska ta reda på könet den här gången.. Men lite ska den få så den klarar sig de första dagarna:)
 
Men man blir verkligen sugen att ta reda på kön när man ser alla små söta pojk-och flickkläder:P men nej, nu väntar vi till juli! Eller juni..:)


Morgonstund

Godmorgon mina vänner!
Här har jag varit vaken sedan halv 8 och Eloise sedan 8. Hon har ätit macka och tittar nu på Disney jr och diggar med till musiken. 

Hur söt??
Disney jr, vilken uppfinning för små kottar!
Jag ska passa på att hoppa in i duschen lite kvickt när hon ändå är så fast i det. Sen ska vi upp till Växjö!:) hem till Bellaplutt först sedan stan. Fast.. Hon är ingen plutt längre, den tjockisen;) haha, näää, hon är så fin! Höggravid i vecka 32, det är helt sjukt:') snart får jag snosa lite bebis innan vår lilla kotte kommer!
Med det så måste jag faktiskt sätta fart nu!

Simma imma imma..

Hej!
Alltså, det verkar som min bloggapp vill fungera igen! Vet ni vad det betyder?? More inlägg från moi!
Det låter väl bra, Majsan?;)

Smidigt smidigt! Idag var jag och Lina och strosade runt i Älmhult. Tog väl 5 min;) haha, skämt åsido så var vi på Ikea och käkade också:)
Sen såg vi att olw (eller var det Estrella?) har kommit med en ny chipssmak! Det blir liksom julafton en extra gång! Vi köpte såklart, sen så snodde jag Linas dipp med mig hem. Jag är snäll:P

Och då har flodhästen varit i sitt rätta element och simmat! 50 längder fixade jag! Det blir rätt tråkigt men whatever. Det är synd att det kommer mer och mer folk efter kl halv sju.. De flesta är bara i vägen:P

Och nu har jag novellat nog för en kväll. Vi höres, helt enkelt

Efter simning blir det choklad.. Såklart! 

Plan

Uff, här sitter jag uppe alldeles försent!
Pensionär som man blivit typ?
 
Alltså ja, denna måndagen har väl gått lite i slo-mo. Vid halv 11 fick Tobias komma hem en stund från jobbet så att jag kunde åka till Haganäs för möte med studievägledaren där. Jag ska ju börja med Naturkunskapen nu. Pepp! Sen räknade vi lite hur jag låg till med mina poäng.. För! En sjuuuuuuuuuuukt störig grej. Jag måste läsa in 3 extra ämnen p.g.a att idrott och estetisk verksamhet inte räknas i poängen längre? De får inte räknas med helt enkelt. Poff! 200 poäng borta som jag måste läsa in. Störigt! Så nu blir det lite Psykologi 1 o 2, plus en kurs till som jag inte bestämt än.. Annars hade jag varit helt klar till sommaren.. Jaja.. Jag ska ju ändå inte söka till ssk förrän hösten 2015. Och förhoppningsvis komma in!
 
Så. Dagens gnäll avklarat med.
Annars då? Njaa, när Tobias sen kom hem från jobbet vid kl 16 så åt vi litegrann, sen ut på promenad. Vi går nästan varje dag nu! Gött!
 
Och med det så orkar jag inte mer. Nu checkar jag ut och säger godnatt! Godnatt!
 
 Min godinggoding som just nu är inne i en jag-kan-absolut-inte-sitta-själv-i-en-minut-för-då-blir-jag-förbannad-och-tjurig-fas.
Någon som känner igen??

Hallå Söndag!

Söndag än en gång.. Veckorna flyger förbi!
Vi hade iallafall en rolig lördag igår när Tobbe och Lina kom hit och käkade smörgåstårta och snackade och hade allmänt trevligt :) På dagen fick Eloise testa sin pulka med eftersom snön äntligen kom! Hon verkade gilla det! Även om hon verkade lite tveksam ibörjan.
 
Och idag då? Vi ska snart ge oss ut på en promenad i snön. Skönt att få röra på sig lite.. Jag har suttit här vi köksbordet i ca 2 timmar och räknat matte. Kuuuul. Eller?
Aja, jag får lägga på ett kol nu när jag även ska läsa in Naturkunskap.. Hoppas det med går bra!
Aaah, så sjukt lättdistraherad när jag pluggar matte! Jag menar, varför satte jag mig annars här vid bloggen..? En ren ursäkt för att få ta en paus från eländet;)
 
Negativ, negativ, negativ..:P Nä, nu tänker vi positivt! Matte är det roligaste som finns! Vill sitta med det 24/7..Loooovar!
 
 
Mattesnillet no. 1... typ.
 

Jämföra vecka 16 då och nu

Ja, det är väldigt lätt att jämföra sina bebismagar.
Jag tog bilder varje vecka förra gången, men tyvärr är jag inte lika duktig denna gången.. Men ibland så!
 
Igår gick jag och bebben in i vecka 16, så idag tog jag en bild. 
 
Puuuuuuut!

Jag säger ofta till Tobias; "Magen känns myyyyyyycket större denna gången!"
Så.. vi jämför
 
 
Jag tycker nästan magen var liiiiiite större första gången? Om man jämför var höftbenen sitter o sådär.. Men första graviditeten var jag lite större uppe över magen eller vad man ska säga. Men runt vecka 16 första gången så hade jag nog gått upp 5 kg:P Mina byxor som jag har på mig i detta nu kunde jag inte knäppa i vecka 10 redan:P
Men jag har ju inte gått upp något än! Eller.. jag gick ju ner 2-3 kg ibörjan när jag mådde så illa, men nu har jag tagit igen 2 av de kilona:P Min aptit är tillbaka och det är underbart! Jag är som en bulldozer, jag äter allt som kommer i min väg nu, mums!
 
 

Torsdaaaaaaag

Vad är det med mig?

Jag och Tobias gick och la oss redan halv tio igårkväll och jag somnade direkt. Vilket resulterade i att jag vaknade kl halv 6 och var pigg! Gick upp på toa och kunde absolut inte somna om! Nähä.. Låg kvar i sängen tills Tobias klocka ringde vid lite över 6, och han hade visst haft samma problem, bara det att han vaknade vid kl 5:P
 
Vi gick upp iallafall och vi drack kaffe i lugn och ro. Känns ju typ dystert eftersom det är så mörkt ute. När Tobias gått till jobbet så var jag själv. Sessan sov ju fortfarande!
Så jag ställde mig i köket och började baka bröd:) Bröd gjord på rågsikt och dinkelsikt, och linfrö, solrosfrön och rivna morötter i. Ja, jag slänger i lite vad som:)
Eloise vaknade iallafall lagom tills degen var på jäsning. Hon fick en skinkmacka och frukt till frukost så att hon med medans jag diskade upp lite.
 
Brödet står i ugnen nu. Det är väl det enda dryga med att bara bröd på jäst.. att det tar tiiiid! Jäsa 2x45 minuter ca och sen stå i ugnen i nästan en timme.
Aja. Gott ska det väl bli ändå.
 
Min lilla fis på Ikea i helgen. Med moffar så får man göra vad man vill:P
 

Bara totalt slut..

Helt väck i huvudet.

Så skulle jag svara om någon fråga hur jag mår idag. Alltså, huvudvärk plus trött är inte en bra kombo.
Dagen idag har varit sådär ypperlig tråkig som en grå tisdag kan vara.
Jag tog tag i saken och satte Eloise i vagnen och gick en pw på ganska exakt en timme. Skönt! Vi svängde även idag in till svärmor och sa hej. Väldigt smart av oss då hon precis dukat fram frallor igen. Vi blir bortskämda, jag och Eloise.
 
 
När Tobias kom hem så åkte vi till Älmhult. Jag fick ju presentkort till Eloise på Kappahl. Så besviken! Kappahl i Älmhult kan gå och ta sig någonstans, jag skämtar inte att baby-avdelningen ekade TOMT! SUCK! Får väll vänta tills Växjö då..
Kollade på H&M:s hemsida, och de har ju såååå fina vårkläder till Eloise! Känns som om jag kommer bränna mina pengar där:P
 
Ja, annars har jag inte mycket mer att säga? Kan slänga in en bild på kvällens middag, thailändsk fiskgryta med risnudlar. Alltså den grytan...är såååååååå god!
 
 
Godnatt!
 

Sööööömn

Idag äe jag sjukt seg känner jag!
Hade svårt att somna igår, men fick iallafall sova till halv nio imorse innan E vaknade. Nu sover hon sin förmiddagslur, men tycker att jag hör henne nu.
 
Så det blev ett kort här-finns-jag-inlägg, men det får duga sålänge!
 
Kaffe med skummad mjölk, my favourite!
 
 
 

Rubrik

Rubrik, vilket slöseri med tid..

Tja, här sitter vi och såsar i soffan.. Jag tror bestämt det snart är dags att gå och lägga sig. Har nyss käkat turkisk yoghurt med bär, nya favoriten!
 
 
Annars så har jag inte så mycket att säga om dagen..intressant va?
Jag och Eloise myste lite på förmiddagen, sen gick vi en promenad på nästan en timme i kylan för att sedan svänga inom svärmor och få frallor och kaffe. Helt ok, liksom.
 
Vi kom hem lagom tills Tobias kom hem. Han och Eloise byggde med klossar nästan hela kvällen (Vet inte vem som tyckte det var roligast, han eller Eloise;). Och jag hann träna en stund! Massa styrka och yoga blir det nu för denna pregnant body! Varför dega ihop bara för att man är gravid liksom??
 
Men åååh, kan inte koncentrera mig på vad jag skriver längre för jag börjar se i kors! Let's call it a night, huh?

Ikea-söndag!

Godmorgon, godförmiddag, hur än ni nu vill se det!
 
Vi har varit vakna sedan kvart i nio då Ellan-bellan trollunge vaknade. Sen har vi hunnit storhandla, komma hem och packat upp skiten. Så nu har vi mat så vi klarar oss en vecka till.
 
Igår så tog jag och Tobias det väldigt lugnt! Vi var uppe en sväng hos hans mamma på kaffe då jag skulle klippa en bror som skulle på fest. (Med tjejer, vilken press jag fick på mig där att briljera!)
Sen hem och laga mat. Lasagne med broccoli. Jag är absolut inte världsbäst på att laga mat men min lasagne...den är inte att leka med. Den är grym! Eloise gillade den också! Det är så mysigt nu när hon sitter med vid matbordet och äter samma mat som vi. Även om hon mest kladdar om inte vi matar henne;) Hon gillar dock inte att äte själv, hon ger skeden till oss och blir arg om vi inte tar den. Hon har humör den tjejen!
 
Jorå så att..

Nu ska vi alldeles snart göra oss iordning ännu en gång för att styra kosan mot Ikea. Vi ska möta upp mamma och pappa där och bland annat käka Ikea-mat. Och det är ju alltid rätt gott:P
 
 
 

Från början

Det är tråkigt att man tappat så många läsare.. men det är ju såklart mitt eget fel! Men. Det kommer inte hindra mig från att skriva här. Jag är glad att jag skrev så mycket om graviditeten med Eloise för det är såååå roligt att gå tillbaka att läsa:)
 
Hur blev den här bebisen till då? Eller ja, det där med blommor och bin hoppar vi över va?
Vi har funderat hela sommaren och halva hösten på hur vi skulle göra.. Med tanke på att jag bestämt mig för att plugga. Vad blir bäst? Jag sa till Tobias att när jag väl börjat på universitet så vill jag inte ta en paus mitt i för att föda barn. Plus att jag då fått sämst mammapenning. Och att vänta tills jag är helt klar? Med att läsa till barnmorska och allt? Och jobba ihop mammapenning? Ja, då skulle lilla E inte få något syskon förrän hon var typ...6 år. Känns alldeles för mycket! Då får man ju börja om igen känns det som.
Så.. då kom vi fram till att skaffa nu. Jag pluggar ju ändå på distans, de ämnena som jag behöver. Det är jag färdig med till sommaren. Sen så börjar jag bara skolan 1 år senare ön tänkt (om jag nu kommer in;). Och sen så har jag ju min mammapeng som jag jobbat ihop och den är ju rätt bra.
 
Så vi tänkte...att vi kanske ska skaffa bebis nu?
19 dagar senare såg ett clearbluetest ut såhär:
 
Vilken chock! Eller..ja, för att det gick så snabbt. Jag känner mig lycklig lottad.
Speciellt eftersom min mens försvann spårlöst i somras så vi hade ju tänkt vänta på den innan vi "satte igång på allvar" som vi sa.
 
När jag ringde barnmorskan för att boka inskrivning så sa de att de ville skicka mig på vul för att faställa vilken vecka jag var i. För enligt senaste mens skulle jag vara i vecka 21;) Vilket såklart inte stämde.
21 november mätte de lilla jordnöten att vara 6 veckor och 4 dagar gammal.
I torsdags var vi på KUB-ul där de flyttade fram mig en vecka. 7/7 2014 är det beräknat. Bebisen är 14 veckor och 4 dagar gammal, jag är alltså i vecka 15.
 
10/2 är det dags för RUL. Där vi INTE tänker ta reda på kön:D Den här gången blir det en överraskning!
 
Hoppas ni vill följa mig på ännu en resa från plus till bebis.
 

We made a wish..

 
Bebis nr 2 är på jäsning. Ingen är lyckligare än vi<3
7 juli är den lille beräknad, vilket gör att jag just nu är i vecka 15.
 
Så nu ska jag verkligen skriva mer här, nu när vi gått ut med det:) Vill dokumentera allt!
 
För er som undrar med bröllopet den 12 juli.. Ja, allt är ombokat. Vi skjuter upp det 1 år och gifter oss 1 augusti 2015. Det gör vi mer än gärna. Gifta sig kan man göra närsom:) Skriver mer om allt snart!
 

Hälso-smoothies

Vardag igen!

Tobias har efter 18 dagars ledighet börjat jobba igen. Lite halvdrygt sådär, menmen.
Idag har jag och Eloise varit med bästa fina-Lina och käkat på Ikea och fönstershoppat. Och ikväll fick Tobias natta Eloise för jag och Lina åkte och simmade! Vilken grej! Jag har inte motionssimmat på länge, men man känner verkligen hur det tar. Härligt! Vi ska försöka sticka och simma lite ibland, lite får man ju hålla igång, right? :)
 
Och appropå annat hälso-snack.. Jag håller ju nu stenhårt på med mina hälsosmoothies. De ÄR ju faktiskt rätt goda. Men vad är grejen att allt hälsosamt ska se så nasty ut? Ena smoothien är spy-grön och den andra bajsbrun:P
Idag mixade jag ihop den bajsbruna så jag har att dricka i tre dagar nu.
 
I denna smoothien finner vi:
1 halv apelsin
1 banan
ca 2 dl frysta jordgubbar
2 nävar blad- eller babyspenat
Ett stort glas blandad svartvinbärssaft
linfrö (tar lite på måfå
 
Mixa ihop, och taaadaaaa:
 
Mums!:P
 
Men som sagt. Godare än vad det ser ut :P
 

Bjuda in

Förresten.. Appropå den fina rean på underkläder som jag pratade om..

Jag kan ju faktiskt bjuda in er till den om ni vill. Ni två som läser, haha;) Ge mig bara er mail så kan ni ta del av erbjudandet.
 
Tack o hej, leverpastej!

Fredag

Huset städat, barn matat, barn snart sova.
 
Planerna för ikväll finns inte. Skönt! Bara vara hemma och va. Slappa litegrann, käka lite glass kanske?
Annars har jag inte så mycket vettigt att skriva.. Ska bli bättre på det här, men just nu är vi iväg mest hela tiden känns det som:) Med jul och nyår och allt dedära, ni förstår säkert.
 
Jag har suttit och fyndat lite här på nätet. Skopunkten har en massa rea så jag fyndade ett par boots och ett par morgontofflor för endast 240 kr någonting. Taget!
Och på Members.com har de 70% rabatt på Wonderland underkläder. Jag hade 50 kr rabatt där sedan innan så jag fick 2 st bh:ar för 86 spänn... Och där är frakten inräknad! Tips! Den rabatten varar bara i 4 dagar till, så passa på!
 
Och nu! Ska jag ta en macka.. jag är hungrig.
 
God fredagskväll!

2014

Så var 2013 över.

Alltså..jag kan tycka det är rätt skönt. 2013 klingade så fel. Antagligen för numret 13;) Jag gillade inte heller 2003, det året jag var 13:P Jag gillar jämna årtal bäst for some reason.
 
Iallafall. Nyårslöften? Njaa, inte min grej... Meeen.. en och annan nyårsambition kan jag väl ha? Jo, det tycker jag.
Jag tänkte försöka att ägna mer tid åt bloggen igen. Jag kan inte lova att det blir flitigt, men kanske. Så mina få läsare får något att läsa för en gångs skull;)
 
Sen vill jag försöka bli hälsosammare. Denna ambition vågar jag faktiskt ha då jag den senaste tiden faktiskt blivit liiiiite hälsosammare:P Jag äter knappt godis längre och dricker bara läsk om helgerna. Om ens det.
Det har blivit lite såhär då jag ett tag lidit av extrem huvudvärk nästan varje dag. Och eftersom den typ försvunnit sen jag började bli lite nyttigare, ni vet, jag dricker mycket vatten och dricker en massa ubernyttiga smoothies, så känns det som ett rätt lätt val att fortsätta på den banan.
 
Godis varenda dag var ju ändå kanske att överdriva:P Men såklart njuter jag av det med, man lever ju bara en gång.
 
Ta hand om mig själv och min familj. Det ska jag med göra. Dem är kärlek<3
 
Gott nytt år på er därute!
 
 
Jag bjussar på en suddig ego-bild sålänge.. Snällt va?;)