Irritationsmoment

Åh, jag är så oändligt trött på de länkar som jag inte kan öppna upp i mitt elevrum! 
Ja, på naturkunskapen då.. Suck på det alltså! Aja, jag rockar fett på det ändå;)
Ni vet mitt skolarbete jag hade fullständigt panik på? Betyg C! HAHAHA! Det är väl typ VG för oss gamlingar?
Man måste nog bryta ihop lite för att sen bli förbannad och göra ett bra jobb. Min syster har redan förberett mig på att jag kommer bryta ihop mååååååånga gånger på tentor på universitetet sen. Gött ju?:P
 
Och igår var jag och pratade med min mattelärare. ETT prov kvar. Sen är jag färdig med Matematik 2a! Nu ska vi bara klara provet med, men ni håller väl tummarna?
 
Det är extremt mycket skolsnack här märker jag... Men ja, så får det väl bli. Jag kan kompensera med att berätta att min dator håller på att avlida. Batteriet är sönder verkar det som. Den går inte att ladda, men är laddningssladden i så laddas den inte heller ur. Såå. Jag får ha laddningssladden i tills jag får tummarna ur röven att laga den.
 
Och en grej till som jag är rätt så EXALTERAD över! Igår så bokade vi en gravidfotografering i Växjö! Jag har småtjurat lite över att jag aldrig tog fina proffsbilder när Eloise hyrde magen. Sen fick jag panik eftersom detta högst troligen är sista gången som jag är gravid! Så jag panik-gnällde lite för Tobias som sa "Men ska vi inte boka tid för en fotografering då? Det är ju roligt att ha bilder att titta på i framtiden." Kryss i taket liksom att han kom med förslaget:P
Men i maj så har vi bokat tid. PERFEKT! Då är jag tjockare, kommer vara i vecka 33-34 någonting, PLUS fint (hopefully) vårväder:) Ja, för de ska tas utomhus med:D
 
Som bild idag, så tänkte jag visa er en lite rolig sak. Ni vet ju att jag och Tobias kommer få ett namnlöst barn om det blir en pojke? Vi kommer ju inte överens! Jag sa iallafall för en tid sedan ett namn som syrran hittade. Jättefint och rätt så ovanligt. Tobias sa såklart nej. Men jag tycker denna bild är ett sign from above;
 
 
Precis, jag gillar namnet Viljar:P Och tänker fortsätta slåss för det ;)

Wooopa!

Hej hallååååå!
 
Idag var jag äntligen hos barnmorskan! Fick mäta mage och lyssna på hjärtljud. *Tjoff tjoff tjoff* slog så fint så! 140 slag/per minut och sf-måttet låg på 24 cm, litet precis som med Eloise:P
Sen så... det jag nästan längtat mest efter att få kolla; mitt järnvärde. Jag har kämpat med mina spenatsmoothies, leverpastej, blodkorv och att inte förtära mjölkprodukter när detta äts.
Och det har gett resultat! 132 låg det på! Man ska ligga över 120 och barnmorskan trodde att jag redan börjat med tabletter, men icke sa jag:) Hon blev lite chockad och sa att det är inte ovanligt att det ligegr nere på 115 i denna veckan. Så ett plus i kanten fick jag:)
 
Nästa besök är den 14 april, inte jättelänge dit ju.
 
Nu är det skolarbete som gäller, meeeeen! Igår gjorde jag klart min sista matteuppgift! Nu är det bara slutprov kvar! Om 2 veckor skulle jag tro;)
 
Wish me luck!

Just det, JAG!

Hej!
Remember me??
Alltså, jag är inte alls bra på det är längre...vilket ger mig lite dåligt samvete. Det får bli när det blir, förhoppningsvis blir det bättre. Jag har haft rätt fullt nu, stort arbete på naturkunskapen you know, och matten såklart. Och en övergnällig unge. Japp, senaste veckan har det varit dåligt med att sova vilket bidrar till en superklängig och superarg tjej. Kuuuul! Jag får bita mig i läppen ooooofta nuförtiden. Ni som känner mig tror jag inte säger emot att jag har kort stubin. Extrem kort snackar vi alltså. Carlsson-stubinen kan vi också kalla den, för jag har fått den efter min käre far, haha. 
Iallafall så vill jag ju såklart inte bryta ihop och skrika på Eloise, så jag biter och biter, sen får Tobias ta mycket, den stackaren.
"Det är dina hormoner nu" säger han. Jag tror han försöker vara snäll. Jag är sådan utan gravidhormoner med;)
Nä, men vid sådana här tillfällen så saknar jag att ha min familj nära. Jag vet att de hade avlastat så gott de hade kunnat så jag hade fått jobba lite med mitt arbete.
 
Jag skulle vilja...att de som väl bor nära oss (no names), ibland erbjöd sig...att passa lilla damen lite. Om så bara en timme. Jag umgås ju med henne 24/7. Och det är inget straff, absolut inte! Men även en mamma behöver lite alone time ibland.
 
Förstår ni vad jag menar?? Lite paaaaaaus..

De är ett skämt!

Ja, försäkringskassan då..

Tobias är sjuk och är hemma. Vi hade en äldre sjukanmälan att göra när jag var sjuk i februari och Tobias fick vara hemma och vabba.
Jag försökte ringa för att fråga hur man skulle göra. Först och främst fick jag vänta typ 20 minuter innan jag kom fram. Sen så fick jag prata med en otrevlig sak som sa att jag var tvungen att göra det på Mina Sidor på fk:s hemsida. Tack o hej säger vi och jag loggar in på mina sidor. Då har hon sjukanmält mig från idag???? Eh!? Så jag fick ju friskanmäla mig igen. Och jag hoppas det går att göra så nu! För Tobias har ju liksom gjort sjukanmälan för idag.
 
Iallafall så kunde jag inte alls göra en gammal sjukanmälan där! Eller inte för två tillfällen som jag behöver göra... Vi har skrivit till dem nu och hoppas det blir rätt. Annars så... BAJS!
 
Alltså, de är så sjukt krångliga! Jag dör lite på dem varje gång jag har med dem att göra....

Sommarkläder till sessan

Älskar H&M:s barnkläder!





För tajta byxor..

Här sitter jag i bilen påväg till Växjö för välbehövlig bio/äta-tid. Ja, Tobias är ju med.

Och jag sitter och verkligen PLÅGAS alldeles för tajta byxor! Holy cow vad de sitter åt i midjan! Ångrar lite lätt mitt val. Meeeen, leggings kan jag ju inte leva mitt liv i.. Jag tror det är dags för dedära mammabyxorna.. Jo så får det bli. Elli, köp hem ett par sådana buuuums! Pusst!
Hoppas att bebisen inte kvävs därinne!

Hej!


PS! Godkänd labbrapport med på nk:n. Härligt!