Kvällens middag

Sweet Chili-fiskgryta med råris!

Gott, enkelt, nyttigt:)
 
Paprika & purjolök..
..och torskfilé har vi!
 
 
Väldigt gott!

Träning

Jag har verkligen tagit träningen på fullt allvar nu. Styrketräning i form av armhävningar, plankan, benlyft och situps varje dag. Och på det crosstrainer och poweryoga utspritt i veckan. Och simning lite då och då.
Keso och banan efter träningspass. Saker jag inte ens tyckte om för ett år sedan.
Nu ikväll har jag kört stenhårt på crossen i 32 minuter. Därefter plankan i 3 min 12 sek, 25 armhävningar och sammanlagt 200 situps. Olika situpsövnigar då såklart.

Det har gett resultat också! Nu vill jag bara ha bättre och bättre resultat:) motivationen är på topp som tur är.


Com hem

ÄLSKAR nya Com Hem-reklamen:)
 

Surfa Com Hem-style!

Nytt till mig!

Kavaj från H&M och topp från Gina Tricot.
 
 
Och nu ska snart jag och min familj promenera i eftermiddagssolen och köpa blöjor:P

New in- Eloise

Vilken underbar förmiddag! Eloise vaknade på solskenshumör, lekt på filten och jollrat i babysittern. Nu sover hon sin förmiddagslur och jag har hunnit göra min älskade poweryoga! Såå längesen! Ska försöka göra det varannan dag nu, skitbra att passa på när hon sover på förmiddagen. Har hunnit städa lite med:)
 
Och tänkte visa det jag köpte till Eloise igår. Jag är jättenöjd!
 
Fleeceoverall till våren från Åhlens. Och en dreglis eftersom hon är ett vattenfall nu;)
 
Kläder från Kappahl. Sommarklänning i stl 74, sen en himla massa byxor i stl 68.
Såg när jag rensade bland hennes kläder att där knappt fanns några byxor i den storleken. Bäst att ladda upp! Hade ju fortfarande kvar presentkort därifrån:)

Hon växer så fort... Borde det inte sakta ner snart?:P

Iväg

Har varit iväg typ hela dagen idagm det är därför ni saknat mig här;) Och när jag väl kom hem så passade jag på att träna medan Eloise sov.
Fick mycket köpt idag:) Bra köp med. Änvänt mina presentkort som jag fortfarande har kvar, plus att jag hittade lite på rea:)
Visar imorgon kanske vad det blev.
 
Och nu har ju bokrean börjat med! Bara jag som tycker det är ganska roligt?:) Synd att vi inte har någon bokhandel här i Älmhult... Jag och Eloise får väl kolla på böcker på Maxi.
Och så ringde de och sa att vår nya säng blir försenad ytterligare.. Skulle fått den idag, blev ändrat till torsdag och nu... 15 MARS!! Blä! Någon maskin hade gått sönder. Vi sover på våra gamla madrasser på golvet eftersom vi sålt vår sängstomme. Visst går det, men ändå..;) Längtar efter vår vrålsköna säääääng!
 
Godnatt!

Pisces

Åh ååååhh!

Jag brukar ju ha koll! men jag har helt glömt att vi gått in i fiskarnas tecken nu:) Har alltid sagt att det är min bästa på året (förutom jul då;) och nu stämmer det verkligen:) Jag fyller år, Tobias fyller och Eloise räknades ut att ha blivit till under den tidsramen, haha;)
Vad häftigt egentigen om hon också fötts i mars? Hela familjen fyller år i mars liksom xD
 
Jaja, iallafall så är det faktiskt skönt med en ny vecka. Eloise har varit glad hela morgonen och suttit och flinat åt mig i babysittern och nu sover hon sin förmiddagslur.
Och nu vaknade hon;) Så, hon hade barat tappat nappen, hon ville sova lite till:)
 
Ja, och igår var vi hos Tobias' mamma på söndagsmiddag:) Kul, förutom att det galna exet sms-bombade henne med massa elakheter. Marie svarade inte på något men han fortsatte och fortsatte och skrev tillslut att ju mer hon inte svarar, desto mer skriver han. Typ något sådant, det gick knappt läsa för han var väl full som ett svin när han skrev. Jag blir så arg! Marie är världens snällaste människa och hon ska inte behöva gå omkring och oroa sig.
Blä!
 
Vi lämnar det tråkiga samtalsämnet nu. Mamma kommer hit och hälsar på oss idag:) Hon är ledig varannan måndag nu så hon passar på att hälsa på lilla barnbarnet. Hon borde nog komma snart nu..:P
 
Farmor Marie igår med lillan:)

Första skrattet

Idag så skrattade Eloise för första gången:) Det första riktiga skrattet. Underbart ljud, jag började nästan lipa när jag hörde det:') 
Det var när Tobias busade med henne, så sen var jag snabb med kameran och filmade. Synd att jag inte vet hur man lägger upp filmklipp här, men några som har mig på facebook har ju sett det där:)
 
Min underbara prinsessa<3

Annars denna lördag så har jag varit med svärmor på Revy. Den var ganska rolig faktiskt:) Tobias var då själv med Eloise i 2 timmar och det gick hur bra som helst. Hon har varit väldigt glad idag:)
 
Just nu sover hon för natten och jag ska också snart lägga mig. Imorgon ska vi till svärmor och käka söndagsmiddag, nom nom! Och ut och gå med vagnen:)
Ser fram emot de kommande veckorna:) På torsdag kommer vår nya säng, på lördag ska jag med mamma & pappa till Ullared, 8 mars fyller Tobias 25, och den 20 mars fyller jag 23:) Vad tiden går fort!
 
Kom ni ihåg att jag skrev förra året på Tobias födelsedag att "Undra vad vårt år som 24 och 22 kommer bjuda på?" ;)
2 dagar innan, 6 mars, plussade jag:) Så jag visste exakt vad året hade att bjuda på;)
 
Kärlek till er!

Sommarshopping till Eloise

Kom över ett par rabattkoder till H&M shop online, så jag passade på att handla vår och sommarkläder till Eloise. H&M har fått in många fina grejer:) Tog i stl 68 och 74. Borde hon ju kunna ha till sommaren. Usch, känns så hemskt att hon ska bli så stor xD
 
 
Och såklart lite nyttigheter som pyjamaser;)
 
Älskar jumpsuiten!

New in

Eloise fick en vårjacka idag!:)
 
 
Ja, det blev denna istället. Den rosa från Lindex var jag lite tveksam till när jag såg den i verkligheten.
 
Men denna är jag sjukt nöjd över. Från Kappahl.

Meeeen!

Jag är så dålig på det här nu känner jag. Ska bli bättre! den har ni inte hört förr eller??
 
Eloise sover för natten och jag tittar på en komedi på 6:an. "Snuten i varuhuset" tror jag den hette. Annars idag har jag sett mitt beroende-program; "Real housewives of Beverly Hills". Love it! Man fick se in i någons walk-in closet... Den hade man inte tackat nej till!
 
Så har jag även tränat, lagat mat och dammsugit här. OCh tagit handom bebis såklart! Jag var på crossen och pressade mig själv riktigt hårt, gyyyytt! Graviditetskilona är putsväck, men jag har ett par fåfängskilon som gärna får lämna min kropp;)
 
Vi har varit ute med vagnen med, men det är asdrygt med den här snön och snövallarna på trottoaren... Ja, jag har sagt det innan, men det kan inte sägas för många gånger; Snö, försvinn! Våren, kom! Och så ska det bli -20 i helgen, jippi.............

Tårar

Ibland undrar jag om jag har graviditetshormoner kvar.. Blödig!! Satt nu och fick tårar i ögonen för att det är jul i "7:e himlen" och julmusik spelas. Jul<3
Jaa men mer då? Vi vaknade kl 8 här. Nej, nu ljög jag. Eloise vaknade kl 8, jag var uppe kl 7 och jagade katten som än en gång ballade ur.. Jaja efter frukost lekte vi på filten. Mest Eloise då kanske;) men nu när hon ligger på rygg så luuuuutar hon sig så mycket på sidan! Så snart kan hon nog den lite krångligare vändningen med; från rygg till mage. Det är nära nu, öva öva öva;)

Snart så kommer Lina, sassa & Jonna hit på fika och bebismys. Om hon vaknar, hon sover så sött nu lilla damen.
Så jag sätter på en maskin tvätt nu!


Kvällsmat

Nu sitter vi i soffan hela familjen:) Tobias matar Eloise innan hon ska sova för natten. Sen ska jag plocka lite här när hon somnat.
Var ute med Lina och gick till Willys med vagnen... Snö... Asdrygt! Blötsnö med så det blev extra tungt! Snön får gärna försvinna nu..
Ja, annars gjorde jag en skitgod middag idag; kycklingenchiladas. Sååå gott! Blev gott om mat över till några matlådor till Tobias förtjusning.

Nej jag ska sluta babbla.. Bloggar från mobilen, börjar bli jobbigt då min ena tumnagel börjar bli för lång xD


Kan själv!

Ja, Eloise sitter med mig vid frukostbordet nuförtiden när vi är själva hemma:) Mysigt som ini!
 
 
Vi har börjat på bra humör! Eloise sov till 8.20. Det är helt underbart nuförtiden när hon vaknar. Man hör lite joller, kommer fram till sängen och får alltid världens leende!<3
Hon ler alltid när hon ser mig och Tobias. Hon börjar väl känna igen ansikten, det är så kul:) Hon ler nästan hela dagen lång känns det som.
Ja, annars när hon hade fått morgonmålet så fick hon ligga på filten, både på mage och rygg. Men magen nu ja...hon rullar alltid över på rygg nu när hon fått kläm på det, busunge.
Och nu sover hon. Vi har kommit på sen en vecka tillbaka ungefär att hon blir gnällig om hon är vaken mer än 2 timmar i sträck. Men på kvällarna t.ex är man ju lite nervös att om hon sover mycket så sover hon inte på natten. Men nu har hon fått sova innan läggdags och det är då hon sover bäst om natten. Igårkväll sov hon mellan 20-22 sen tog vi uppe henne för matning och blöjbyte sen sova för natten. Och hon sov jättebra inatt. Och såhär har vi gjort ett tag nu. Så man kan ju tro att om man håller dem vakna så sover de bättre om natten, men inte här:P Man får en gnällspik istället om hon är vaken för länge i sträck:P
 
Och nu har jag kokat nappar och flaskor och hunnit träna, så nu blir det lite soffmys framför "Desperate Housewives" :)

Söndag 17/2

Hela helgen flög visst förbi!
 
Igår var vi hos Tobbe & Lina och firade Tobbe som fyllde 23 år i fredags. Mamma och pappa var hos oss och passade Eloise. Tobbe & Lina bor ju i lägenhetsbyggnaden mittemot oss, mycket smidigt:) Vi var iallafall hemma lite innan halv elva, det blir tidiga kvällar när man har bebbe;)
Men vi vaknade utvilade idag:) Speciellt eftersom Eloise sov mellan 23-8.20. Och idag fick lillan smaka på lite mosad potatis:P Hon är ju mer än 3 månader och mamma & pappa sa att vi var 3 månader när vi fick börja smaka lite. Iallafall så blandade jag i några droppar ersättning så hon skulle känna igen smaken lite. Det är ju inte alls mycket de ska ha, inte ens en tsk. Det så lite tveksamt ut i början men sen gapade hon efer skeden:) Så det blev nog poppis:) Har det filmat såklart.
 
Sen idag har vi varit hos Tobias' mamma och fikat, sen handlat och jag har tagit 1 timme på crosstrainern och ätit min kaninmat;) GOTT! Den plocksalladen från salladbaren på Willys.
 
 
Nu snart; Så ska det låta!
 
 
 

Babymassage

Ja, då kom vi hem från babymassagen för ett tag sedan och Eloise sover nu:) massagen var jättemysig! Där var bara vi och två bebisar till så lugnt var det. Lugn musik o dämpad belysning. Det gick bra, Eloise verkade gilla det:) det var bara lite i slutet som hon blev lite gnällig men hon brukar ju egentligen sova vid den tiden så han hade varit vaken sen 8 så man märkte att hon började bli trött. Trevliga mammor var det också där:) och så vår BVC-sköterska:) henne gillar jag:)

snart blir det promenad med vagnen när lillan ätit:)


Trött tjej

Då var dedär sprutorna tagna..
Vi gick dit kl ett och var lite på öppna förskolan innan det var dags. Men det gick ändå rätt bra! Första sprutan sa hon ingenting, flinade tom åt sköterskan. Andra var lite värre, ett ganska högt skrik gav hon ifrån sig o såg lite ledsen ut sen men så pussade jag på henne så blev allt bra:) sen fick hennes sköterska ett leende till av henne innan vi gick:)
Vi var kvar på öppna lite, men Eloise somnade när det var en halvtimme kvar så jag tyckte det var lika bra att gå hem så hon fick sova. O ja.. Hon sover fortfarande. Hoppas hon slipper feber..
Imorgon ska vi på babymassage ifall hon håller sig feberfri och mår bra. På kvällen kommer mamma o pappa hit och ägd kinamat o kollar på Gladiatorerna:)

Ja, förresten, Eloise har ju växt! 1 kg sen 10 januari och 2,5 cm på längden:) är då nu 59,5 cm lång och väger 6290 g, stora pluttan <3


3 månaders-vaccinering

Dagen är här..

Kl 14.00 är det dags för sprutor för lilla Eloise. Jag är så himla nervös! Jag ska ju vara där själv med henne, ingen Tobias som kan hjälpa till att trösta. Men det är mitt eget fel för han frågade om han skulle ta ledigt från jobbet förra veckan, men då var jag lite halvkaxig "Neeeeejdå, det går bra!"
Blä! Jag är så nervös hur det ska bli ikväll. Kommer hon få feber? Kommer hon gallskrika för hon har ont i benen? Stackars små bebisar, men det är ju ett nödvändigt ont, tyvärr
 
Alla hjärtansdag idag med. Har nästan glömts bort tycker jag. Fick en liten Allahjärtansdagpresent redan igår.
Och på lördag ska vi fira Tobbe som fyller år imorgon (som halva Sveriges befolkning typ;) Och då ska Tobias' mamma passa Eloise hela kvällen. Jag är nervös, haha! Barnfri en hel kväll, hur ska det gå??

Vårjacka

Nu har jag hittat en vårjacka som Ellanbellan ska ha! Den kommer från Lindex och ska komma in i butik om 1-2 veckor.
 
Otroligt söt! Skulle den *peppar peppar* var slut så har jag hittat en back-up på Kappahl:
 
 
Också jättefin! Och tips till er andra som letar vårjacka till era små flickor:)
 
Och annars idag så väntar jag på att några störiga ventilationsgrabbar ska komma hit och...ja fixa något med ventilationen. Ska göras i hela byggnaden. Och innan dess vågar jag inte gå och duscha eftersom de skulle använda huvudnyckeln ifall ingen öppnar när de ringer på. Vill INTE stå i duschen då. Dock borde jag duscha nu eftersom Eloise sover......Suck på dem!

Eloise 3 månader

Idag blir Eloise 3 månader!

Och nu när hon är 3 månader kan hon:
  • Vända sig från mage till rygg (Men det gjorde hon redan första gången 22 december, 2 ggr!)
  • Skratta
  • Hålla sitt lilla huvud jättejättestadigt! Hon behöver nästan aldrig stöd längre känns det som:)
  • Om jag skallrar med en färgrann leksak så tittar hon koncentrerat på den och försöker oftast greppa den
  • Hon "pratar" mycket med oss eller med nån leksak. Många nya ljud har hon för sig iallafall
  • Hon sover hela nätter
Det är så roligt att följa hennes utveckling!:) Även om jag nu har börjat bli lipig när jag inser hur stor hon har blivit. Som idag så fick hon en napp som hon inte använt på lääääänge, och den såg så liten ut. På BB tog den ju upp typ hela hennes ansikte;)
Tänk liksom...om lika länge till är hon ett halvår!
 

Ullared och blöjor

Jahapp, denna kväll sitter jag och päser lite  soffan och kikar på "Ullared". Ska in på deras blogg sen och kolla läget för i början av mars följer jag med mina föräldrar dit!:) Woop woop! Ska bl.a köpa en bumbo till Eloise:) Hade tänkt beställa en, men när pappa frågade om jag ville med så tänkte jag att då handla jag den minsann där istället:) Med frakt o.d om jag hade beställt så tjänar jag typ nästan 150 spänn. Man får ju inte vara dum;)
 
Annars så har väl inte mycket hänt.. Vi var och handlade lite och sen lagade jag mat. Panerad fisk med parmesankrossad potatis och hemmagjord paprikasås. Såsen var sååå God! Måste göras igen;)
 
 
Och förresten! Nu har vi 2 blöjor kvar i stl 2 och sen är det minsann dags för min lilla tös att ha stl 3! Insaaaane!
Och jag har äntligen kommit på vilken sorts blöjor jag gillar bäst. Efter mycket skiftande mellan Pampers och Libero, så har jag nu bestämt mig att jag föredrar Libero:) Och det gjorde Tobias med så nu kör vi väl på det:D

Bebis börjar bli stor..

Måndag!

Jag och Eloise sov till kl 9. Jag vaknade först, strax därefter vaknade hon.
Vi var på IKEA med Maja igår som ägnade lilla Älmhult ett besök. Hon är ju storstadsbo nu, Växjö är det som gäller:)
Iallafall så på IKEA köpte vi en barnstol till Eloise som är lätt och smidig att ta med sig, för det lär ju behövas senare. Hon fick provsitta den härhemma med stöd av en kudde och det tyckte hon var jättekul! Satt och log:) Och hon klarade ju hur lätt som helst att sitta där. Nuförtiden när hon sitter i våra knän eller när vi bär henne så behöve hon inte ha stöd för lilla huvudet. Nejnej, det går inte ens försöka längre då hennes huvud åker på alla håll för att hon ska titta överallt:) Så hon börjar bli stor. Hon blir 3 månader imorgon. G-A-L-E-T! 13 veckor idag. På torsdag blir det 3-månaders vaccination. Det ser jag INTE framemot xD
 
 

Jodå

Jo visst blev det lite handlat idag:) Kappahl hade 25% på hela köpet så jag passade på. Blev lite nyttigheter som nya strumpor, strumpbyxor och en body. Men även en liten söt klänning som passar i vår så den köpte jag i större storlek:)
Newbie kan man verkligen köpa ihjäl sig på. Dock sa hon i kassan att de här i Älmhult kanske inte får kollektionen med större storlekar. SUCK! Håla!
Aja, har precis ätit en väldigt sen frukost, det var ju inte riktigt meningen. Jag brukar käka direkt när jag vaknar, nom nom! Keso och banan blev det:) banan som jag för övrigt lärt mig äta nu vid 22 års ålder, inte en dag försent;)
Ptjaa. Ikea nu kanske?


Lölölördag!

God lördag!
Igår så far det fredag så här hemma var det stooorstädning, precis som vanligt:) Eloise sov igenom allting:P
Och senare på kvällen kom Jocce & Johanna för att äta pizza och kolla på Gladiatorerna. Eloise var lite gnällig igårkväll, jag tror hon tänkte: "Nu ni... ska jag skrämma er minsann!" Deras plutt ska ju ploppa ut i början av juni:)
Nej, men lillan var lite trött, det tog inte lång tid förrän hon somnade sen och sov hela kvällen. Och sov fram tills kl 8 idag, åt och ja...nu somnade hon igen:P Men jag är piggelin och stannar uppe med en kopp kaffe.
 
Annars så ska vi iväg till Ellans farmor idag. Taco-ätning och sen Melodifestivalen antar jag. Men.. Tyvärr måste jag säga (Och det gör ont i schlager-hjärtat) att Melodifestivalen blir sämre för varje år som går... Förra året fanns det bara 2 låtar som var bra, och om man bedömmer hur startlinjen ser ut iår, så känns det inte som om det kommer bli någon hit. Men vem vet? Förhoppningsvis blir jag överraskad:)
Jag gillade David Lindgrens låt förra veckan. Men det var också pga att han ger allt på framträdandet! Framträdandet är sjukt viktigt tycker jag. Typ Eric Saades Popular är väl egentligen lite...njaa.. Men han framträdande gör ju det så mycket bättre! Eller hur?
Och nu,, Ska jag göra mig iordning och ner på "stan";)
 
Kaffe i min termosmugg från Maxi som håller det varmt superlänge! Tips!

Torsdag

Kvällen är här och snart är det helg. Igår rådde lite sjukstuga och jag är så trög när jag är sjuk för jag ska ju träna ändå. Tobias tyckte det var lustigt att jag inte ville ut o springa när jag hade krystvärkar, HAHA;)
Men hallå? Jag ska ju bli en gladiator var det ju bestämt, hahahahaha:P
 
Idag var jag & Johanna och simmade iallafall. Varför gör man inte det mer egentligen? Skitskönt ju! Och jättebra träning för hela kroppen. Vi körde 1500 m idag, så nu blir det fredagsmys imorgon med gott samvete;)
 
Och lila Eloise.... Hon har INTE sovit mycket idag:P Väldigt anti-sova, så hon kör en powernap nu för ovanlighetens skull. Annars brukar hon inte sova vid den här tiden. Vi brukar mata henne vd kl 22 på kvällen, men ikväll får det nog bli lite innan 23 faktiskt så att hon får sova lite nu när hon väl sover. Hon har varit lite halvgnällig idag, och man märker att det var för att hon var trött för hon har nästan somnat mitt i gnället men kommer inte riktigt till ro.. Jobbigt detdära!
 
Imorgon ska jag till Kappahl och köpa en vårjacka till fjompan. Ivår sitter hon väl nästan i vagnen? När börjar de med det? Hon är ju 5 månader i april:))
 
Vackra barn<3

Simma

Sitter och slöar i soffan och gör ingenting:) Jag & Johanna var och simmade idag. 1500 m blev det idag, och vi kör nog längre på torsdag. Sååååå skönt att simma! Jag har inte simmat på 2 år kom jag fram till! Sist var med Bella i Växjö.
Och efetrsom det är i lilla Älmhult så var det typ inga pengar att simma:) 35:- jämfört med Växjös 90:- typ. 
Iallafall så är det kul att träna lite olika saker:) Inte bara stå och växa fast i crosstrainern typ. Älmhult har även fått nya yogakurser såg jag! Lite mer utmanande, vilket jag kan tycka är kul då jag hållt på med yoga ett tag. Ja, nu blev det ju ett uppehåll under graviditeten, men jag gjorde gravidyoga faktiskt;)
 
Men ja... Nu då? Ellan sover och jag väntar på att det där nya programmet "Hissen" ska börja. Verkar kul:)
 
Och imorse, så hade jag det här mysiga sällskapet en stund i sängen:):
 
Snuuuuuttbulle!<3

12 veckor, 1 dag

Så gammal är Eloise:)

Tiden går snabbt, men ändå känns det som om hon varit här längre och förlossningen känns längre bort än så. Jag har glömt den smärtan och vill föda barn igen:)
Och utan smärtlindring igen, haha;) Nu känner jag att jag har press på mig nästa gång:P Har jag klarat en förlossning helt utan någon smärtlindring som helst, så måste jag ju klara nästa med:P Typiskt mig att vara en sådan tävlingsmänniska xD
 
Jaa, annars då? Det händer inte jättemycket här.. Eloise hade en dålig morgon med lite skrik, men nu har hon sovit i 2 timmar. Även bebisar får ha en dålig dag, även om man blir lite frustrerad när man försöker trösta och inget hjälper:(
 
Igår fick vi även Lina's matkasse igen. Den bjuder på biff enciladas, krispig sej och het jambalaya med kräftstjärtar. Ska göra första rättn imorgon, vi har fortfarande smörgåstårta kvar:P
Ooooch! Idag testade jag mina favoritbyxor, och de gick att knäppa utan något våld alls:):) Great! fast jag minns inte vilken storlek de var i.. Nu måste jag springa och kolla det bara... stl 34 var det. Inte illa va va va?? Skryter som sjutton känner jag, haha, men jag är själv impad hur bra kroppen faktiskt återhämtar sig efter en förlossning:P
Och till något helt annat. Pratade med svärmor lite... Hennes ex... är sjuk i huvudet. Han ringer varje dag, ringer ungarna på dolt nr, har ringt Tobias på dolt nr, småungarnas pappa har han ringt, och för 2 veckor sen började min mobil ringa me dett dolt nr (jag svarar aldrig dock om jag inte vet vem det är som ringer). Han är sjuk, hotat med det ena och det andra.
Därför ringer vi henne OFTA för att se att hon lever typ. Han ringde Tobias och sa att han ville träffa Eloise. ALDRIG!!!! Han har inget med henne att göra! Jag har aldrig gillat han, han är elak! Innan jag & Tobias träffades så fick Tobias, som då var 17 år, slänga ut han från huset för att han var störtfull och försökte strypa hans mamma... Medans alla Tobias' småbröder var på ovanvåningen. Konstigt att man inte gillar han. Hon skulle gjort sig av med det packet för längesedan. Jag hoppas bara han slutar snart.. det är synd om Marie att få stå ut med detta:( Det finns så många mer sjuka grejer han gjort, men det hade tagit mig flera veckor att skriva ner allt..

OK-stämpel även på mamman:)

Idag har jag varit på efterkontroll!

Jag var ganska lugn, jag mår ju bra. Det började precis som när man gick till barnmorskan under graviditeten. Jag fick gå in och ta blodprov och blodtryck för att kolla blodvärde, vilket allt var jättebra:) Åh, vilka minnen när man gick in och satte sig där:) Sköterskan som tar proverna och jag pratade jättemycket, hon är så snäll:) Hon blev chockad när jag sa att min förlossning bara vara 4 timmar. Hon sa: "Ja, det är ju sådana som du som ska skaffa många barn." haha;)
Sen fick jag ställa mig på vågen med. 58 kg till mina 173,5 cm:) Jag har inte en blekaste vad jag vägde innan graviditeten, men på inskrivningen i vecka 10 vägde jag 60.2 kg, så jag räknade när de frågade att jag kanske gått upp ca 3 kg och att jag vägde 57 innan jag blev gravid. Så 1 ynka kg kvar;D Sista gången jag vägde mig hos bm 2 veckor innan hon föddes stannade vågen på 74,6 kg och när jag vägde mig dagen innan hon föddes 76. Så jag räknar att jag gick upp 19 kg:) Lite svårt när man inte vet vad man vägde innan:P Iallafall har 18 kg trillat bort, yaaaaaay!:) Back on track:)
 
Och fick träffa min bm:) Åh, vad jag tycker om henne! Vi pratade jättelänge, och sen kom den roliga gynundersökningen;) Men allt såg jättebra ut, och min livmoder kändes bra och var redo för fler barn som hon sa, haha:) Jag hade bra knip också, hihi!:P
Så allt hade läkt jättebra, och vi kom överens om att ses igen om ett par år när det är dags för nästa bebis:)
 
Så här med säger jag: Att vara gravid var den bästa tiden någonsin:) Jag älskade varje minut och skulle kunna vara gravid 20 gånger till (men jag vill bara ha 2 barn;).
Och att vara mamma till Eloise är det bästa någonsin<3 Men ni som är gravida; Njut av den tiden!:) För tro det eller ej så saknar man sin mage som bara den sen. Iallafall jag:)
Men ut från den kom världens bästa bebis<3<3<3

Mer bilder:)

Presentbordet:)
 
 
Hemmagjorda smörgåstårtor:) Jättegoda!
 

Dop 3 februari 2013

Hej!

Ni kan ju bara gissa hur skönt det är att sitta i soffan!:) Det har varit fullt upp hela dagen verkligen. Men allt har gått jättebra:)
Eloise var jättesnäll i kyrkan:) Det roliga var, att en till liten tjej skulle döpas. Eloise och hon var födda samma dag, 12/11. Och inte nog med det, ni vet ju att lillans fullständiga namn är Eloise Ida Linnéa. Denna tjej hette Ella Eva Linnéa. Ganska sjukt:P
Elise somnade i gudmors famn, men blev lite gnällig när prästen öste vatten på hennes huvud. Men jag tror det var för att prästen SA FEL NAMN!!! Han sa; "jag döper dig Eloise ELLA Linnéa". Haha, vi bara typ jaha? Öhh, du sa fel namn xD Men men, tur att det är namnet man skickade in till Skatteverket som gäller:P
 
Sen sov hon nästan hela tiden när vi åt och öppnade presenter:) TACK alla som var med och firade, och TACK för alla fina presenter!
Nu har jag inte så många bilder än, bara på dekoreringen som jag fotade igår:) Jag ska få dopbilder sen av de som fotade:) 
 
Men sålänge... Varsågoda!
 
det står "Eloise's dop, 3 februari 2013"
 
 
 

Nervositet

Godmorgon!
Sitter i soffan än så länge med en kopp kaffe för att bli lite pigg. Eller jag känner mig ganska pigg ändå:P lillan sover, och Tobias sitter lite vid datorn. Ska alldeles strax gå och duscha. 9.20 komme Lina och fixar håret på mig. Idag är det dopdags! Känns lite som jag ska gifta mig, så nervös är jag;) har säkert att göra med allt som ska fixas, hår, smink, kläder:P
Eloise följer planen iallafall. Hon vaknade halv 7 och ville äta, vilket kommer bli perfekt till nästa gång hon ska äta innan kyrkan. Och hon har bajsat!:) brabra, nu ska allt annat flyta på lika bra:)
Igår hade vi fuuuuuullt upp! Jag, Lina & Johanna gjorde 7 smörgåstårtor! Dog! Men de blev asfina och fyllningen smakade gott så det blir bra:)
Var och dukade i sockenstugan med. Blev så fint! Bilder på allt kommer efteråt:)
Nu är vi redo!


Fredag och Newbie

Hej!

Idag är det bästa dagen på hela veckan; fredag!:) Jag och Eloise steg upp kl 7.00 idag och hon var på solskenshumör:) Eller, jag steg upp, hon ville bara äta sen sova vidare:P
Medans hon sov hann jag träna och städa lägenheten, damma, dammsuga, torka golv i vanlig ordning. Nu doftar här citrus, mmm! Ja, Eloise sov ju nästan 5 timmar till efter matningen. Hon efter hon hade ätit skulle jag dammsuga, och... min lilla dotter somnar alltid när dammsugaren är på och vaknar när den stängs av, knasboll;)
 
Fick höra att mitt favoritmärke i barnkläder, Newbie, ska nu i år utöka till större storlekar! Underbart! Precis lagom när min prinsessa växer och blir större:) Upp till stl 98, AWESOME! Älskar, älskar, älskar Newbie:) Okej, jag ska tagga ner nu..
 
Snart ska vi även kolla på "Gladiatorerna" och äta grönsaker och dippa:) Godaste fredagsmyset enligt mig.