Tiden som flög iväg

Alltså.

Jag sitter (eller snarare satt) och läste igenom gamla blogginlägg och köm fram till en sak. Tiden flyger förbi! Ser gamla bilder på Eloise när hon är typ 2 månader. Det känns som igår. När hon var liten och man la henne i babygymmet och där låg hon och tittade och sprattlade. Nu så är babygymmet bortplockat för längesedan och hon ålar nu runt och gör kaos på golvet med sina leksaker och sin lekmatta. Hon sitter och pratar och säger "titta", "mamma" och "nej". Hon hytter lite med pekfingret precis som vi gör när vi säger "ajabajja" när hon ställer sig på knä mot soffbordet för att försöka komma åt den roliga julglaskulan som står där.
 
Hon ler åt mig med munnen full av tänder.
Hon är ingen bebis längre.. hon är ett barn.

Det gäller verkligen att ta vara på tiden.
 
 
Stora tjejen med klämma i håret till och med:))
 

En vecka

En yttepytte vecka kvar till jul!:)

Jag har samma problem som varje år. Jag längtar som en tok, men sen är det över på en sekund och man får snällt sitta och vänta tills nästa år... Problem, svar ja. Äsch, det blir nog bra ändå:)
 
Alla julklappar är klara, dock har en inte kommit med posten än, men det gör den denna veckan. Skönt! Alla julklappar till lillan är klara och det känns ju fantastiskt!
 
Imorgon när matteprovet är över kan jag få inre julefrid jag med.. För just nu är jag bara nervös! Dags att plugga igen!

Juletider

Jamen, det var ju hemskt vad aktiv jag var här! Eller?

Får först och främst tacka för pepp-kommentarerna i förra inlägget, även om det var ett tag sedan de skrevs:)
 
Jag håller på att plugga. Eller ja, inte just nu, för nu skriver jag här. Matteprov på onsdag. Jag..är nervös! BAJS-matte!
Jag förstår inte alls! Jag kan the basics, ni vet typ g-uppgifterna. Så fort det blir vg-mvg-uppgifter så börjar den här damen drifta ut i rymden och se ut som ett frågetecken. Detta gör mig nervös samtidigt som jag försöker peppa mig själv att klarar jag g-uppgifterna bra så borde jag ju få godkänt.. right? 
 
Och här tjatar jag som vanligt om pluggning! Jag lovar att bli bättre snart! Och jag hoppas även att ni om ett år eller 2 får läsa en sjuksköterskestudents blogg!
 
God jul så länge :D