Hej vecka 39 och lite till

Hej!
Här ekar det tomt som vanligt. Surprised? Jag skyller på att jag har power-arbetat på psykologin för att bli klar tidigare.. Vilket jag blir! Jag lämnade in sista uppgiften igår och ska nu alldeles strax göra slutprovet! 2 veckor innan kursslut! Mycket bra planerat för en gångs skull, Carlsson!!
 
Men annat då? Jag gick in i vecka 39 igår! Ni ska få en magbild. På söndag är det sista magbilden för då går jag in i vecka 40. Så fort det gått ändå fastän sista tiden sniglar fram. 12 dagar kvar. Och barnmorske-besök idag!
 
Sf-mått: 33 cm
Hjärtljud: 138 slag/min
Vikt: +12 kg sedan inskrivning.
 
Så min lilla magge har växt 1 ynka cm och kurvan har planat ut IGEN! Men bm verkade inte orolig för det så då ska väl inte jag heller vara det. Förra gången var bebisen fixerad men nu är huvudet ruckbart igen. Det är vanligt hos omföderskor att det fixerar sig och ofixerar osv. Det fixerar sig helt vid förlossningen ändå. Långt nere var bebisen som vanligt men vad säger det? Usch, det känns som om den aldrig kommer att komma! Jag känner ju ingenting! Men det gjorde jag inte sist heller, sen pang boom så händer det. Aja, jag tänker ställa in mig på att gå på övertid så blir man inte besviken, haha;)
 
Men nu kör vi jämförelse magbild. Första från vecka 39 denna graviditet, och nästa vecka 39 från graviditeten med Eloise:
 
Nu:
 
 
Då:
 
Haha, lite spetsigare denna gång;)
 
Bebis, vi bara väntar nu!

 

Men alltså..

åh, jag oooorkar inte!
Ingenting funkar som det ska, därav frånvaron. Sen ja.. jag har en depp-period. Lite hormonkaos sådär. Då är man lite extra glad för sina vänner som finns runt omkring som får en att må bra!

Annars då? Ja, förutom den konstanta skitnödighets-känslan som jag har så mår jag jättebra såhär 21 dagar innan bf. Är inte det sjukt då? Undrar när den kommer.. imorgon räknas den som färdig så... välkommen liksom;)

Idag är en stor dag ; Diö-dagen! Wooop!

då är man visst såhär glad;)

Jordgubbar

Men mums vad gott det är med våra svenska jordgubbar!

Jordgubbar med mjölk är bland det bästa som finns, right?
 
Annars att säga denna onsdag är att jag är tröööööött! jag sover så dåligt om nätterna nu. Sen vakanr ju lillskiten runt kl 7 varje morgon... NÄ JUST DET! denna veckan har hon vaknat vid kl 6 varje morgon!! Vad händer? Jag ooooooorkar inte! Ja, jag gnäller lite, men hade jag sovit sammanhängande hade det varit nemas problemas, men nu vaknar jag 345 gånger för att kissa, ta nässpray och vända på mig. Ja, att vända sig i sängen är lite som ett halvmara. Och glöm inte att vi endast har 2 sovställningar att välja på; höger sida eller vänster sida, take your pick:P
Den lilla energi jag har idag har fått gå åt en himla massa måsten. Tvätta, tvätta, tvätta. Det sista av bebisgrejerna med. Sterilisera nappar och flaskor har jag också gjort. Och bakat nytt knäcke. Och arbetet med psykologin.
Ouuu, ena uppgiften jag gör nu är lite klurig, att beskriva hur ABC-modellen påverkar oss i vardagen. Rätt enkel att förklara med en mening tycker jag. Men svaret ska i det här fallet ha ett omfång på ca 500-1000 ord.. Genast blev det lite svårare:P Men vi klurar väl ut det med, hjärnan och jag.
 
Åh, och igår köpte jag en ny klänning. Så fin! Säkert superfin om man är ogravid...jag tycker bara att jag ser ut som ett stort partytält i allt jag har på mig nu, haha;) Men sen går jag ju in i 9:e månaden till helgen så annat vore väl lustigt. 
 
Aja, mer plugg nu innan lunch..så något händer menar jag.
 
Later!
 

Ny vecka!

Goodmorning Monday!

Vi laddar om inför en ny vecka nu, right? Vår dag började med att jag vaknade före Eloise, sköönt! Och vi har hunnit äta frukost, byta om, borsta tänderna, bädda sängen och göra iordning i köket efter frukosten. Eller ja, det sistnämnda var det väl mer jag som gjorde;) Och ombytt är bara Eloise, jag glider nog omkring i sovoutfiten ett tag till. Glamouren med att vara mammaledig;)
Eloise fick ha på sig en tröja med Mimmi idag, favvisen! Pekar man på tröjan och frågar: "Vem är på tröjan, Eloise?" så tittar hon ner och säger glatt: "Miiiiiimmiii!". Sötan!
 
 Ja, hörrni... Att få en stillbild på den här damen är inte det lättaste;)

Ja, annars då? Kort vecka denna veckan för arbetarna=långhelg med min faaaaamily:) På torsdag är vi bjudna på examen hos Majsan som är färdig sjuksyrra! DUKTIG! Förhoppningsvis får du gå på min examen om ca 4 år:) Ooouuu, vi får hålla tummarna för det iallafall:P
 
Men nu! Innan jag sätter igång med psykologin så ska den här tanten virka lite:) Virkar en massa figurer till en sängmobil och då menar jag en massa! Får välja ut favoriterna sen :)

Komma ifatt

Hej!

Nu är det väl och komma ifatt lite här i bloggen.. Jag har jobbat på med psykologin, men nu är första inlämningsuppgiften klar och inlämnad. Deadline är idag vid kl 23.59, men jag lämnade i det redan igår!:) Nöjd över det! Får vila lite idag, för direkt imorgon öppnas uppgift nr 2:P
 
Så min lördag såg ut såhär:
 
 
Men, jag fick ett par timmars paus när mamma och pappa kom hit och hälsade på. Vi satt och fikade på soldäcket (Älskar vårt underbara soldäck på sommaren!), och pappa busade med Eloise. De fyllde hennes lilla vattenkanna, sen stod Eloise och pekade på ställen där hon ville att pappa skulle hälla:P Vilken boss vi har!
 
Och ja, idag har vi hunnit veckohandla och jag har rensat lite i kökslådor. Och så går jag och magen in vecka 36 idag! 35+0! Åh, det är nära nu! Vi har monterat upp spjälsängen och jag väntar på ett påslakanset som jag beställt så vi kan bädda. Sen ska jag visa er massa bilder på allt jag håller på med:)
Sen ska vi upp och äta middag hos svärmoren. Citronkyckling ryktades det om och det är ju sååååååå gott!
 
Trevlig söndag!