Borta och borde

Åh, skrev ett inlägg igår som inte publicerades.. Suck! 
Skriver inte om det, vi har haft en trevlig helg, E sov hos sin mormor och morfar, Liv var med farmor och "farfar" och jag fick bra betyg på min tredje och sista muntliga uppgift. 

Återkommer senare med ny update! 


Körde lockar. Trivdes INTE!  Varför får alla andra så fina lockar?? 🙈

A better day

Godmorgon! 

Eller förmiddag. Det är vilket man vill. 

Igår var ju bara en dag då allt verkade gå fel. Bara det att när jag äntligen skulle få sätta mig ner och äta när tjejerna sov, så välte jag ut min tallrik med yoghurt och flingor i h e l a soffan...
Suck!

Idag är det bättre! Solen skiner, jag vaknade först av alla och allt flöt på!  Vi gick till dagis med vagnen och Eloise busade med Liv så hon gapskrattade hela vägen. Kärlek!

Och jag och Liv har mest bara myst än så länge. Hon sover nu och jag dricker dagens andra stooora kopp kaffe. Snart ska jag sätta fart med plugg, ska bara njuta liiiite till!



När jag hämtat Eloise idag så ska vi upp till barnens farmor på fika 💕

Trevlig tisdag !

Helt slut

Hej måndag.
Ny vecka ska innebära ny energi, men inte här. Jag är helt slut och på ett riktigt skithumör. 

Liv är inne i en fas. Alla dessa faser ja. Jag tyckte förra veckan att hon var rätt så skitjobbig faktiskt så jag kollade min app Wonder Weeks. 
Liv is currently in leap 6. 
Tack, jag misstänkte väl det. En lång skitfas som ska pågå minst en vecka till.
Jo, så här är det att hon vaknar tiiidigt på morgonen. Och sover kortare dagslurar. Jag hoppas att det rättar till sig när denna fas är slut, men jag är rädd att hon är så för evigt. 

Jaja, hon är rätt glad när hon är vaken. Men jag känner att jag inte riktigt hinner med allt.

Liv och kråkan.

Och Eloise är en helt annan historia. Hon sover iallafall, men hennes vakna tid stavas trots. Det finns alldeles säkert de som har det värre, men hon kan vara riktigt rävig nuförtiden. Lyssnar sämre, kladdar med mat etc. Men just det att hon inte lyssnar, gaaaaaah!  Jag tål det inte! Jag tillåter inte trams heller så det är tillrättavisande och sträng röst. Men sen gosar vi också när hon är på sitt vanliga ängla-jag.
Och apropå änglar.. Jag försöker klä henne oskyldigt även om hon inte alltid är det nuförtiden ;

Tröja och leggings från Lindex. Så fina!

Ha en bra måndag och var på bättre humör än mig.. Jag är sur som en citron idag, Woop Woop.....

Kalas och irritation

Hej, god förmiddag! 

Jag har varit vaken sedan kl 6 ca. Kvällen var rätt mysig igår, drack ett glas vin och mös framför Let's dance. Tjejkväll får vi väl ta en annan gång..
Blev väldigt chockad att Nanne åkte ut. Tycker hon är så Go! Vem ska jag nu heja på? Gillar Jonas H med, men inte en chans att han vinner😂 men härlig är han!

Vi ska ha en liten minifika idag för att fira mig och Tobias lite. Bakade hallongrottor igår och idag slängde jag ihop kärleksmums. Tårtan är köpt, det är roligare att göra tårtor till tjejerna .


Eloise är så sjukt taggad för kaka och tårta. Morfar har pratat om detta med henne hela veckan, så gissa om hon längtat ?
Just nu äter hon dock lunch med Tobias och ska snart sova sig en lur innan gästerna kommer .

Pasta med skink-och ädelostsås. Mums!

Hon är så duktig och har ingen blöja på dagarna förutom när vi är iväg. Och när hon sover. Vi har inte riktigt kommit på hur man gör där;)
Tips?

Dags att göra sig iordning .
Tack för alla som önskade mig grattis igår! 😘

20 mars

För 25 år sedan så föddes jag! Hurra hurra! 

Galet att jag blir 25.. Jag har extrem åldersnoja, I kid you not. När man var liten så tyckte man 25 var asgammalt. Puh!

Idag gör vi väl inte så mycket. Töserna får köra klänning när mamsen fyller år. Liv har klänning, Eloise springer däremot omkring med rumpan bar då vi kör potträning. Hon får klänning sen.

När Tobias kommer hem så ska vi till affären och köpa fredagsmys. Och kan ni tänka er att jag inte ätit godis på hela veckan? Jag är en gottegris som gärna äter godis (Karl Fazer) varje dag. Men Tobias har ju blivit nyttig nu och han har slutat med godis i veckorna och skämtade lite om att jag aldrig skulle klara det. 

Utmaningen antagen sa jag då. Och det har faktiskt gått över förväntan! Jag hetsåt mackor och bananer första dagen för att jag var så himla sötsugen, men sen har det gått bra.

Dock hade jag vääärldens huvudvärk igårkväll, kan det vara abstinens?  Haha, jag gick och la mig 20 över åtta bara för att jag hade så ont.

Nu ska snart Eloise äta sen sova, så jag ska gå och fixa lite.

Ha en bra fredag och var rädda om varandra ❤

Tillbaka

Nu är jag här på kära blogg.se igen.
Kommer börja skriva lite smått igen. Kanske inte så mycket nu, jag är på sluttampen av franskan, men om två veckor är jag klar.

Nu, efter två koppar kaffe så ska jag sätta mig med min sista skriftliga uppgift. Har så ont i huvudet, men det får vi försöka mota bort och inye se det som ett hinder (???)